Εγγεγραμμένοι χρήστες

  Συμπληρώστε το Ονομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης σας και πατήστε "Είσοδος".
  Χρήστης
  Κωδικός

  Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

  Νέος χρήστης


  Προκειμένου να καταχωρήσετε ένα domain name, πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρήστη (δωρεάν) από το μενού αριστερά.Στο e-mail που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας θα λαμβάνετε τακτικά ενημερώσεις για το domain name σας.Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα σας σταλεί e-mail με το user name και το password με τα οποία θα μπορείτε να εισέρχεστε στο σύστημα διαχείρισης. Κατόπιν μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του domain name που σας ενδιαφέρει και να προβείτε στην καταχώρησή του.

  Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης κατοχύρωσης πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσετε μία έγκυρη και λεπτομερή περιγραφή σχετικά με το τι αφορά το domain name. Η ελλιπής περιγραφή είναι η πιο συνήθης αιτία απόρριψης της αίτησης εκχώρησης domain name από την ΕΕΤΤ.

  Κατά την καταχώρηση ενός domain name απαιτείται η αποστολή αποδεικτικού ταυτότητας φυσικού ή νομικού προσώπου είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση domains@new-media.gr είτε μέσω fax στον αριθμό 2310 253819.Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές μας στην επιλογή Τιμοκατάλογος.

  Όλες οι πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά και ΜΟΝΟ με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.Κατόπιν, από τον πίνακα ελέγχου και διαχείρισης μπορείτε να πραγματοποιείτε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες.Η διαδικασία είναι ΠΛΗΡΩΣ ηλεκτρονική και εκτός από το αποδεικτικό ταυτότητας (εταιρικής για νομικά πρόσωπα) δεν απαιτείται κάποιο άλλο έγγραφο.

  Χρονική προτεραιότητα αιτήσεων - πρωτοκόλληση στο Μητρώο Ονομάτων Χώρου

  Η χρονική προτεραιότητα των αιτήσεων διασφαλίζεται μόνο με την πρωτοκόλλησή τους από το Μητρώο Ονομάτων Χώρου.
  Όλες οι αιτήσεις διαβιβάζονται αυτόματα στο Μητρώο Ονομάτων Χώρου αμέσως μετά την υποβολή τους στην NEWMEDIA και ο αριθμός πρωτοκόλλησής τους στέλνεται με e-mail.